04.04.2016

Blogg

Hei !

Takk for alle god bedringsønskene etter at Alina ble så dårlig igår, det setter jeg veldig pris på! ♥ Alt går fint med henne nå, og det ser ut som om hun er på bedringens vei. Ikke noe feber på dagtid idag, så får vi håpe den holder seg unna en stund. Setter virkelig litt stuck i en, når man ikke får kontakt med barnet sitt på så lang tid. Veldig takknemlig for at de ellers er friske og fine ♥

Alina var i alle fall i full fart når hun skulle legges idag, det var vel egentlig alle tre... Men nå, nå sover alle sammen etter noen slitsomme timer, så får vi se hvor lenge det varer. Så deilig som det er å krype under dyna, og sove, men enda skal de absolutt tvi holde de øynene oppe... Ah, jeg skjønner det bare ikke!
Den nattesøvnen blir vel ikke akuratt bedre av at vi bare har to soverom heller. Jentene vekker hverandre, og når Aurora kommer inn til oss fordi hun har blitt vekt av Alina, våkner Sander.... Til helgen skal vi faktisk på et par visninger! Det blir nok en stund til boligkjøp enda for det altså, selv om vi gjerne skulle hatt noe større så fort som mulig.
<

Dette er hvordan man får Sander til å sovne på kveldene. Bære han rundt i en hel evighet, frem til han endelig gir opp kampen, og lukker øynene. Og ja, fingermerker på speilene er standard her ! Haha.

Nå har jeg en date med klesvaska... Hurra ! Vi skrives senere, da :)


  • Blogg

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229