25 uker på vei !

Svangerskap nr 3

Idag er jeg 25 fullgåtte uker på vei med lillebror og enda en uke nærmere termin !
Magen vokser, og lillebror er en aktiv liten krabat. Denne gangen har jeg fått vann i kroppen- masse vann i beina på enkelte dager! Jeg har vel hatt litt vann i kroppen med disse to andre også, men det har vært på slutten av svangerskapet og ikke så tidlig som nå. Om det forsetter som dette kommer jeg til å se ut som en hvalross innen han kommer.... wæ! En hvalross med bekkenløsning - dette kan bli spennende !

Om 3 uker begynner oppfølgingen på sykehuset, og jeg håper det blir en problemfri siste del av svangerskapet. Jeg har iallefall klart å la det meste av bekymringer ligge til nå, så får vi se hvordan det går fremover. Det er godt å se at sjansene for at det skal gå bra om han blir født øker for hver uke som går - men vi får virkelig håpe han holder seg inni magen i mange uker til :)
Vi har kommet bittelitt lenger når det kommer til forberedelsene, og jeg har plutselig blitt veldig klar for å få ting i orden. Vi har jo bestemt oss for vogn nå, og seng er i orden. Da gjenstår tripp trapp stol, bilsete, mer klær, og selvfølgelig å få vognen i hus da...

Aurora gleder seg veldig til lillebror kommer og snakker storsett om det hver dag. Det er jo ikke mer enn 7 måneder siden hun ble storsøster til Alina, så hun har jo ganske friskt i minne hvor spennende det er når det kommer en ny baby i hus. Jeg håper disse to storesøstrene tar det fint når lillebror kommer! :)

Magen, 25 uker

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229