34 uker på vei med lillebror!

Svangerskap nr 3

34 fuglåtte uker, og nå er det ikke lenge igjen før det er greit at han kommer!
Om han kommer 3 uker før termin sånn som Alina gjorde, er det jo bare 3 uker igjen... Wow !
Jeg kommer sikkert til å bli utrolig utålmodig om jeg må gå helt til termin. Jeg trur jo at han kommer før, siden disse to andre kom før og siden det er så kort tid etter forrige fødsel. Det å stille seg inn på å gå til termin, er nærmest umulig- selv om det absolutt hadde vært veldig smart. Hodet mitt er fast bestemt på at lillebror kommer før, så vil jo tiden vise hvordan det blir og når han kommer.

Jeg har jo sagt at jeg skulle være så tidlig ute med alt denne gangen, så idag måtte jeg bare begynne. Alle prislappene på lillebror sine klær er tatt av, og første maskin kjører inne på vaskerommet nå. Det er jo kun når man skal ha baby, og vaske babytøyet til den lille man venter på at klesvask faktisk er litt stas....Den første klesvasken med små gutteklær ♥

Jeg har også store planer om å få pakket en føde bag i nærmeste fremtid, det hadde jo kanskje vært greit å få den klar denne gangen. Det er jo tredje forsøket, så kanskje det går denne gangen ? Jeg har jo iallefall fått litt erfaring på hva en slik bag burde inneholde, selv om jeg ikke har fått den helt klar de to andre gangene. Om ikke så alt for lenge får vi skru opp sengen, tripptrapp stolen, og klargjøre bagdelen til vogna også, men det får vente en liten stund til.. Nå er det jo så nært, men samtidig helt fjernt!

Kroppen er som den har vært i det siste, sliten, men jeg ser jo enden på det nå, så jeg skal nok overleve noen uker til :)

Tenk at lille baby Alina, snart skal bli storesøster ! :)

Vi har vært i bursdag idag, så jentene var ikke i seng før klokken var halv ni. De sovnet heldigvis uten problemer idag, så får vi bare håpe de sover like godt i natt.
Nå ligger kjæresten og jeg rett ut på sofaen, har spist indisk take away, og er klare for senkveld og sjokolade om en liten stund. Fredag altså, sjokolade dagen ♥ hurra. (det er nok kanskje litt fredag flere dager her i huset men... )

Ha en forsatt fin fredagskveld dere, så skrives vi mer i morgen ♥

#svangerskap #mammablogg #gravid #familie


Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229