ALT OG INGENTING.

Svangerskapet

Igår hadde jeg kosekveld med kjærsten, som var super koseliig.
Enderlig hadde han litt tid til meg! Hadde han ikke vært med meg i går hadde jeg slått han i hodet med noe hardt ! "neida" Jeg lagde Brownie til han tilome, men den var ikke bra nok for han, bare fordi den var litt små svidd *KlageKlage* Så vi kjøpte is, og potetgull isteden.

Nå er jeg hjemme hos mamma og pappa igjen etter å ha vært i leiligheten til søstern min hele uken. Det største savnet har vel vært den varme peisen. Maset til mamma kunne jeg godt klart meg uten litt til, haha. De skal bort i kveld, så da har jeg huset for meg selv i kveld også gitt, det er deiiilig :) Også kan det jo hende han tullingen av en kjæreste jeg har, har litt tid til meg i kveld også :))

Skal innrømme det er litt kjipt å se alle vennene sine reiser på fester i helgene.Skulle gjerne vært med. Men nå er jo den tiden jeg sitter hjemme abselutt verdt det, selv om det føles litt håpløst til tider. Blir nok mye bedre når jeg har hun lille, da sitter jeg jo ikke hjemme alene lenger. Jeg savner egentlig ikke selve festingen, bare det å ha noe å gjøre i helgene. Er jo koselig å se på film, og kose seg på sofaen også.

Men når man går hjemme uten å ha noe å gjøre hele uken også, er det litt kjederlig i lengden. Skulle ønske helsen min hadde vært bedre fra starten av svangerskapet , så jeg kunne fått jobbet litt, å fått inn penger isteden.

Til uken får jeg enderlig ordnet med papirene så jeg kan søke om penger, å da kan jeg lete etter leilighet, og flytte når det er akutellt ! Heldigvis har jeg masse til leiligheten allerede, men står jo igjen å kjøpe sofa, og diverse store ting. Er iallefall utrolig deilig å ha alt til hun lille i orden. Bare noen små ting som gjenstår. Imorgen er det bare 14 uker til termin ! Håper de ukene går fort, for jeg er temmelig lei allerede. Men er jo greit å få flyttet og komme i orden, før hun melder sin anokomst også. Så håper leilighets jakten går fort ( er jo lov å drømme ! )

"ARKIV"

Ja, dette ble dagens innelegg om alt og ingenting.

Ha en fin lørdagskveld ! :))

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229