Årets kalender, og drittbil

Blogg

Jeg trudde jo jeg hadde sååå god tid... Men idag var plutselig 1.desember her allerede, og jeg har såvidt begynt på kalenderen til Aurora.
Heldigvis har vi bestemt oss for at det kun er Aurora som får i år, siden disse to andre er så små at de ikke forstår helt enda.

Planen er at det skal bli en blanding av en pakkekalender og en aktivitetkalender. I pakkene skal det være litt små gaver, gjerne ting hun har bruk for, og noen av dagene blir det godteri i kalenderen. Aktivitetene tenkte jeg skulle være pepperkakebaking, juletreshopping og kanskje en kino tur. Men enn så lenge henger det kun 4 pakker på kalenderen. 4 pakker den 1. desember... Da er det bare 20 igjen da! Hoho.

Sånn ellers så har det gått litt dritt idag... Etter flere uker med tull, har bilen min bestemt seg for å bli helt vrang, og nekter å starte. Så nå er jeg spent på hvor dyrt dette blir...! Jørgen byttet batteri for meg for et par uker siden, og den funket fint en liten stund, men så ble den vrang igjen... Og idag var det ingenting som fikk den igang, verken dytting eller startkabler, så nå står den igjen utenfor matbutikken.. Jeg er glad det var Jørgen som brukte bilen min til butikken idag, og ikke jeg med bilen full av unger ! Uansett utrolig kjedelig å være uten bil. Ikke får jeg lånt noe bil eller brukt Jørgen sin heller, siden ingen har stor nok bil for bilsetene og dobbelvogna. Hei isolasjon.

Åhh, det er bare så irriterende hele greia.. Selvfølgelig skjer dette rett etter 3 måneders garantien gikk ut også! Jeg syntes litt synd på meg selv idag..

Nei, nå skal jeg trøstespise litt sjokkis, krysse fingrene for at bilen min blir fort frisk og se på greys ! ♥


Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229