Auroras utvikling

Blogg

Nå er det bare 2,5 mnd til Aurora blir 2 år ! Det er helt vilt hvor fort tiden går. Tenk at min lille baby snart fyller 2 !

Så her kommer en kort oppsumering over Auroras utvikling;

Aurora har vært langt fremme motorisk lenge, men snakkingen har latt vente på seg.

Hun klarer kle av seg, og delevis kle på seg. Hun vasker hender selv, setter seg i stolen selv, lurer oss trillrundt med falske tårerr om det er noe hun vil ha. Hun klatrer, åpner opp dører, drikker av glass. Hun spiser selv, tar på smekke, dekker på, hjelper til å rydde ut av oppvaskmaskin og rydder om hun ser noe rot. Veldig selvstendig liten frøken, og det har hun vært lenge.

Språk:
Hun sier de samme ordene som hun har sagt siden før hun fylte 1 år. Ikke mange nye ord som har kommet til, før nå den siste uken. Nå klarer hun å si det meste, og hermer etter de fleste ord. Vi holder endel på med språk hjemme om dagen , siden det nå har løsnet og Aurora syntes det er veldig stas . Hun har akuratt begynt å sette sammen ord til korte settninger.

Aurora er veldig omsorgsfull, selvstendig og "vesle voksen".

Sover i storjente seng om natten(det har hun gjort i snart et halvt år), legger seg somregel greit og sover max 30 minutter på dagtid. Hun har ikke så stort søvnbehov, og har alltid vært veldig mye våken fra hun var baby.


Nyfødt;

6 mnd ;
1 år ;


Og nå, snart 22 mnd ;
  • Blogg

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229