Bank,bank

Blogg

Endelig har nettene begynt å bli bedre, dagene starter riktignok grytidlig, men så lenge jeg får noen timer med sammenhengende søvn er jeg fornøyd. *bank i bordet*
Kaffekopper, og innlegg om søvn er ikke akkurat sjelden vare her inne på bloggen lenger, hoho.

Jeg har alltid taklet lite søvn dårlig, men det har gått overraskende bra den siste tiden og jeg til tider følt meg litt som supermann, eller superwoman om du vil.
Jeg merker det blir litt tyngere nå som kroppen virkelig ikke er god. Det er så merkelig at disse gravid hormonene gjorde meg så mye bedre i muskler og ledd enn jeg vanligvis er. Men nå hadde jeg jo endel andre plager under graviditeten, så om det er så veldig mye bedre å gravid vet jeg ikke. Men etter fødsel har jeg bare blitt verre og verre i muskler og ledd igjen. Jeg husker jeg ble super ille når jeg sluttet å amme Aurora, så jeg håper ikke det samme skjer når jeg skal slutte å amme denne gangen- for det er virkelig ille nok, og hemmende nok nå. Jeg har jo heldigvis noen måneder med amming igjen før jeg trenger bekymre meg for det.
Har dere forresten husket å stemme på "Årets mammablogg" ? Jeg blir superglad om du har lyst til å stemme på meg. Det koster 3 kr å stemme men tilgjengled blir du med i trekningen om fine premier. Du kan stemme så mange ganger du vil, frem til konkurransen avsluttes på søndag.

  • Blogg

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229