Bena på bordet.

Blogg

Nå har jeg satt meg ned i sofan, og har planer om å tilbringe kvelden her. Med tv for engangskyld. Og mest sannsynlig tidlig kvelden.

Noen få timers søvn i natt bare, siden jeg aldri fikk somlet meg i seng i går kveld. Dagen igår gikk sånn her; Kom hjem litt før klokken 16 etter skole og bhg henting, laget og spiste middag. Etter middagen igår, laget jeg en stor kjele med lapskaus, siden vi hadde så mye grønnsaker og kjøtt til overs i skapet. Også laget jeg oreo cupcakes på kvelden. Da jeg hadde en litt over gjennomsnittet "kakesyk" samboer. Så var vel ikke i seng før nærmere halv to på natten.

<

/>

Var heldigvis tidligere ferdig på skolen idag, klokken et. Mandager er de eneste dagene i uken som er så lenge som til 15.
Idag fikk jeg handlet mat etter skolen, hentet Aurora, støvsuget, vasket og ryddet hjemme. Og spiste lapskausen jeg laget i går (Selv om planen var å fryse den ned. men DEILIG å slippe lage mat i dag, lager jo trossalt mat hele dagen på skolen) Nå er Aurora lagt, vaskemaskinen er satt på, og Jørgen er satt på kjøkknet for å bytte skjerm på iphonen min som var helt knust. Og jeg, jeg sitter her, beina på bordet og bare koser meg :)
(Aurora hjelper til med støvsugingen. Gøy å slå spaden sin på den :P )


Phu, nok kjederlig oppdateringer fra meg i dag. Håper dere har det supert , så må dere bare komme med tips om det er noe dere vil jeg skal skrive om :)

  • Blogg

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229