Dagen vår

Blogg

Hei ♥

Jørgen har jobbet idag, så jeg har hatt hendene fulle. Tre barn, og kun ett sett med hender kan bli litt lite til tider, men jeg kom meg helskinnet gjennom det i dag også.
Dagen gikk med til lek- idag var det lego som var det store, og i ettermiddag reiste vi i bursdagsfeiring. Så vi har spist kaker og kost oss. Aurora har lekt med kusiner og fettere, Alina har sjarmert og Sander har gått fra fang til fang♥. Det verste er jo å komme seg ut døren med tre små alene, og alle skal helst ha rukket å pynte seg litt når det er bursdag også, men idag gikk det ganske så greit. Alle tre var i greit humør, og da er veldig mye gjort. Det ble sent i seng på barna da, så det er jo lov å håpe at de kanskje sover litt lenger enn til 06 i morgen.

Tenk hvor fantastisk det hadde vært om disse trolla hadde arvet sovehjertet til meg og Jørgen, men sånn ble det altså ikke... Jeg har forsatt håpet om at kanskje Sander blir litt mer b-menneske enn jentene da... *Krysser fingre og tær*


Rakk som vanlig ikke knipse noe bilde av barna før vi reiste idag, men fikk knipset et par bilder med telefonen etter vi kom hjem igjen da. Jeg er såå stolt av disse små, er de ikke fine ? ♥

Sander hadde på seg hjemmestrikk idag :) Må virkelig få strikket litt flere gutteplagg snart altså... Døgnet skulle hatt flere timer !
To fine og slitne jenter før det var natta idag. De sovnet på null komma niks begge to.

Jørgen kjøpte med seg indisk når han kom fra jobb i kveld, så vi har kost oss med god mat og serie på tv'n. Deilig å spise når jentene er i seng innimellom. Nyte litt matro.
Nå skal jeg krype under dyna, og lade opp til en ny dag i morgen. God natt ♥

  • Blogg

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229