Denne uken blir det baby !

Svangerskap nr 3

Ny uke, nye muligheter !
Denne uken blir det jo baby også ! Eller, man vet jo aldri- men planen og beskjeden jeg har fått fra sykehuset er at jeg blir igangsatt til helgen om han ikke har kommet til da, så da får vi regne med det blir sånn også. Tenk det a, nå er det så nære !! Og det skal bli så vanvittig godt å få han ut ♥ Nervene er litt i spenn om dagen.... Jeg kan ikke si jeg gleder meg så vanvittig til selve fødselen, og redselen for at noe skal skje med lille nå på slutten, eller under fødselen er absolutt til stede. Det skal bli godt når dette er over!

Aurora trur han har satt seg fast inni der, siden han ikke har kommet ut enda. Hun gleder seg veldig til lillebror kommer, men han fikk ikke lov å komme idag, for idag skulle vi jo på gøy i gymmen, og torsdag passer igrunn ikke så bra det heller, for da er det musikksprell... Opptatt frøken ja !

Bagdelen til vogna er montert, og det aller meste annet er klart også. Jeg har bestilt voksipose til bilstolen, så den er snart på plass den også- og da er vi vel nesten klare. Vi trenger en dyne til, men det er ikke noe hast helt enda.
Jeg begynte på bukse til lillebror nå i kveld også- så da må jeg vel bare strikke på om jeg skal rekke komme noe vei før han kommer.

Kanskje fullmånen i morgen gjør at det skjer noe snart ? :)Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229