Effektiv på tampen.

Blogg

Klokken to i natt fikk jeg akutt behov for å bytte sengesett og rengjøre soverommet, dønn kvalm og sliten ble det gjort. Er det noe vi ikke skal ha mer av nå i julen er det iallfall sykdom !
Idag er det mye som måtte gjøres, selv om jeg burde tatt det litt mer med ro. Men siden jeg er så mye bedre enn jeg var, overvurderer jeg nok meg selv en smule, og føler meg helt topp. Alt er jo bedre enn sånn jeg var. At man kan være så hjelpeløs og dårlig... Forestten fått noe utslett som ligner på skalagensfeber, så kanskje det er grunnen til at jeg var ekstra dårlig ? Nå er jeg jo mye bedre etter 2 døgn på pencelin og er ikke smittsom lenger.


Nå er vi ferdig med senter før jul, trur og håper jeg :) Reiste å fikset alt etter barnehageleveringen idag. Nå i kveld har jeg ordnet så mamman min skal se til Aurora nå som hun sover, så jeg får reist å handlet mat for julen. Veldig greit å slippe ha med lille snupp. Jørgen jobber i dag også, mye å gjøre på jobb før jul.

Nå har Aurora ferie resten av året, og litt til. Og Jørgen har bare et par arbeidsdager til i år og starter ikke på skolen igjen før litt uti januar. Så vi skal nyte med masse familietid og forhåpentligvis holder vi oss friske alle sammen.


Ha en fin kveld alle sammen ♥

  • Blogg

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229