Feberkrampe, og sykehus.

Blogg

Det ble en brå vending på gårsdagen.

Når Alina våknet fra lur, så kjentes hun litt varm ut. Temperaturen så ut til å øke raskt, så vi ga paracet. En time etter hun hadde fått paracet fikk hun plutselig krampe. Blå lepper, øynene rullet, hun ristet og man fikk ikke kontakt med henne. Ambulanse kom etter ca 10 minutter, og lege rett etter. Selve krampa varte rett i overkant av 10 minutter, og når hun endelig kviknet til så kastet hun opp flere ganger. Det ble noen timer på barneavdelingen, før vi fikk reise hjem igjen. Nå er vi utstyrt med medisiner mot kramper, og har åpen innleggelse om det skulle bli noe flere kramper det neste døgnet.

Hun har jo hatt feberkramper en gang tidligere, den gangen varte det bare noen minutter...Nå var hun jo helt borte i over 10 minutter. Veldig skremmende, og ekkelt. Jeg håper vi slipper det her flere ganger, og at det ikke er noe mer underliggende grunner, som epilepsi som forårsaker det.

Det er helt utrolig hvor fort det går med henne når hun blir syk. Fra å være i full fart, til å ha kramper på under to timer.... Hun er jo så mye syk også, og i påskeuka så hadde hun vel feber omtrent annenhver dag, men da fikk vi heldigvis gitt febernedsettende før hun fikk kramper. Ikke går hun i barnehage heller, men allikevel er hun så ofte syk. Stakkar lille frøkna vår ♥
<

Etter litt mer febernedsettende på sykehuset, kviknet hun til. Fikk smoothie og is.
Endelig klar for hjemreise igjen ♥
Hun fikk høy feber tidlig på morgningen idag også, men den gikk greit ned med paracet. Nå sover hun en lur, så får vi håpe hun ikke har feber igjen når hun våkner.

#mammablogg

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229