Frustrasjon

Blogg


Var litt godt å få ut litt frustrasjon over hvordan ting her hjemme om dagen i forrige innlegg, og godt å se det er flere enn oss som har eller har hatt det slik.
Lett å føle seg litt "mislykket" når frøkna bare sutrer, er sur og sjelden er fornøyd. Det ligner jo ikke henne i det hele tatt.
Nå krysser jeg fingrene for at hun forhåpentlivis sover hele natten inatt, det trur jeg hadde gjort underverker for både oss og Aurora.
Hun har jo sovet hele natten fra hun var veldig lita, så den siste perioden med våkennetter(hver eneste natt) er jo virkelig ikke slik det pleier å være, og det tapper krefter av alle sammen.

Men i morgen er en ny dag med nye muligheter! ♥


Her har det virkelig vært en avslappende kveld, med litt mye utskeielser.
Jeg må vel bare innse det; jeg kommer aldri til å klare slutte å spise søtsaker. Jeg er jo så fysen hele tiden. (og den smultringen er bare en liten del av det jeg har gomset i meg i kveld)


Også må jeg vise dere disse som står å pryder stua vår, vi var så heldige å få tullipaner når vi hadde besøk på søndagen. Er så koselig med blomster, fresher virkelig opp litt.
Nå må jeg bare huske å kjøpe meg en ny fin vase, siden den ene glassvasen vi hadde som det var litt størrelse på klarte Jørgen å knuse. Hoho

Nok ord herifra for i dag, nå er det sengen på meg.

Ønsker dere en god natt ♥

  • Blogg

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229