Full fart

Blogg

Pjuh, her er det full fart om dagen.

Vi hadde full timeplan forrige uke, og har det samme denne uken, men idag var det ingenting på planen.... Så jeg er godt i gang med husvask og klesvask, så kjede oss gjør vi overhodet ikke. Begge barna sover en liten lur, og Aurora skal snart hentes i barnehagen. Jørgen har lange dager fremover, og det ser ut som om det kun blir to dager i uka han er hjemme før jentenes leggetid, så med tre små alene er det nok å henge fingrene i.

Igår kveld tok jeg med meg Alina på "Småbarnstrall", og hun storkoste seg. Danset og lo. Jørgen hadde Sander og Aurora hjemme, så da hadde jeg litt alene tid med bare Alina også. Nå har jeg en akivitet med hver av barna så jeg får litt alenetid med alle sammen- det trur jeg er viktig når man har så tette barn. Aurora har jo to aktiviteter i uka, men Jørgen har somregel vært med på den ene.

Alina passer på lillebror ♥Jeg er nominert i Saleduck sin mom and dad blog awards, og blir veldig glad om du vil stemme på meg ! Man kan kun stemme engang i løpet av avstemmningsperioden, og jeg blir veldig glad om du vil bruke stemmen din på meg :).

Du finner avstemmningssiden HER ! Jeg ligger helt nederst på siden :)

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229