GIVEAWAY!

Konkurranse

//SPONSET

Å merke klær er jo virkelig et must når man har barn i barnehage, både for å gjøre det lettere for personalet i barnehagen og for å unngå at klærne forsvinner. Jeg har vært så heldig å få teste ut navnlappene til ABC navntrykk og den geniale merketangen dems Leti Labeliron.

T
angen til ABC navntrykk er spesialutviklet for å feste merkelapper på klær og andre tekstiler, og gjør merkingen til en lek.Det er bare å sette i kontakten, og etter en kort stund vil den ene platen på tangen bli varm. Den kalde platen legger du mot baksiden av plagget, og den vame oppå merkelappen. Klem igjen tangen i 3-5 sekunder, og merkelappen sitter som støpt ! :)

ABC Navntrykk har merkelapper i mange ulike motiv. De tilbyr både "strykelapper" og klistrelapper, itillegg til ulike produkter der du kan få brodert inn navn.GIVEAWAY

Siden det bare blir kaldere, og kaldere, og de fleste har masse nye klær som trenger merking har jeg fått lov å dele ut merketangen Leti Labeliron og 150 merker til en heldig av dere !

♥ Delta ved å legge igjen en kommentar i dette innlegg (husk å fylle inn mail adresse, så jeg får kontaktet deg om du vinner), og klikk deg gjerne inn for å like ABC navntrykk på facebook HER og bloggen min sin facebook side HER.

Jeg trekker en heldig vinner på tirsdag !

#mammablogg #giveaway

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229