GIVEAWAY-aktivitetspakke fra Kreakid !

Konkurranse

//Sponset

Husker dere jeg skrev om Kreakid for en liten stund siden (her)? Nå kan du vinne en boks fra Kreakid!

Kreakidboksen innholder to kreative prosjekter og ett eksperiment! Perfekt for barn mellom 3 og 8 år! Denne boksens tema er snømenn. Dere vil få prøvd dere på å lage en smeltende snømann, duskesnømann og en lysende snømannlampe! Kreakidboksen koster 298,- i måneden og passer like mye for gutter som for jenter. Det er naturligvis ingen binding og fri frakt!

Visste du at:

  • i følge medietilsynet bruker barn mellom 1-12 år gjennomsnittlig mer enn 2 timer foran en skjerm hver dag? Med økende forbruk av digitale medier, trenger barn nå mer enn noensinne tilrettelegging slik at de kan utfolde seg i form av lek og kreativitet hjemme.
  • Barn som får utfolde seg kreativt får bedre selvtillit og blir smartere? Balder Onarheim, PhD i kreativitet og grunnlegger av ?Institute of NeuroCreativity? sier det på denne måten:
  • ?Kreativitet er uhyre viktig for barn fordi det er en av de viktigste kognitive egenskapene de skal utvikle for å bli lykkelige og innovative voksne. Det er lettere å bygge sterke barn enn å reparere ødelagte voksne. Kreativitet er anerkjent som en vesentlig kunnskap i alle typer 'voksenarbeid', og vi vet at barn har et utrolig godt potensiale for å utvikle kreativ tenking ? men at det dessverre er mange ting som gjør at det potensiale ikke blir godt nok utnyttet. I forskningskretser snakker man ofte om at vi 'avlærer' kreativitet hos den oppvoksende generasjon, gjennom å i økende grad begrense deres muligheter til fri tenking og fri lek.?

    Om du ønsker å vite mer om kreakid, eller bestille, kan du besøke kreakid.no

Legg igjen en kommentar på dette innlegget for å være med i trekningen!, Og trykk gjerne liker på kreakid sin facebook side her, og bloggen sin facebook side her.

Husk å fylle ut mailadressen deres! Vinneren trekkes etter helgen.

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229