GRATIS KREAKIDBOKS TIL DERE !!

Blogg

Det er tid for; KREAKID ! // sponset produkt

Skal si dere det var ei fornøyd frøken som oppdaget at vi hadde fått Kreakidboks i posten!

Jeg har jo skrevet litt om Kreakid til dere tidligere, og jeg digger konseptet. Det er helt topp å få kreakidboks i posten, og det gir muligheter for å få kvalitetstid med barnet sitt. Barnet får utfoldet seg med kreativ lek, helt uten at vi som foreldre må planlegge de kreative prosjektene selv.. Ikke trenger man å kjøpe inn noe heller, siden alt man trenger følger med i boksen. Så da ligger alt til rette for kvaltitetstid for store og små. Man kan verken skylde på at man ikke har rukket gjøre innkjøp eller at det er noe man mangler. Alt man trenger er et barn, en kreakid boks og litt tid!

Nå som vi har tre små syntes jeg det er viktig at vi tar oss litt tid til bare Aurora også, og dette er jo en perfekt mulighet. Når de små sover, eller gjør andre ting kan vi kose oss med dette, sammen. Aurora syntes prosjektene er spennende og morsomme, og de er ikke mindre spennende for oss som foreldre heller.
<

Nå har jeg fått lov til å dele ut en kreakid boks GRATIS til alle dere !! Det er ingen bindingstid eller kjøpskrav etter første boks heller! Bruk rabattkoden MIA kreakid.no når dere bestiller, og første pakke vil være helt gratis !! En perfekt mulighet til å teste ut Kreakid ! :)

"Med kreakid får dere tilsendt en spennende Kreakidboks i posten hver måned. Den inneholder to kreative prosjekter og ett eksperiment. Boksen inneholder alt dere trenger, både av materiale og beskrivelse og koster 298,- i måneden. Kreakid er perfekt for barn mellom 3 og 8 år som liker å gjøre kreative og morsomme aktiviteter alene eller sammen med foreldrene sine."

  • Blogg

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229