Jordmortime

Svangerskap nr 3

Idag var det tid for jordmortime, og alt ser bra ut med lillebror!
På symfysemålet ser det ut som om han blir litt større enn disse jentene våres, så det blir spennende å se hvor stor han er på ultralyden om to uker. Vekten min går iallefall oppover som bare det ! Det kan vel muligens komme av at jeg har fått endel vann i kroppen også... Jeg håper iallefall det er litt av grunnen, og ikke bare det at jeg har spist alt for masse. Jeg er en skikkelig moms om dagen, og er er fysen storsett hele tiden.

Ellers fikk jeg beskjed om å prøve ta det litt mer med ro. Det er jo lettere sagt enn gjort med ei frøken på 7 mnd og ei på 3år, men jeg ser jo at jeg må prøve. Jeg har mye nedpress og tak i magen, og det er vel kanskje et tegn på at man skal roe ned litt. Noe prematur fødsel vil vi jo ikke ha !

Sånn ellers, så har vi besøk av niesen min Elise på 10 år. I skrivende øyeblikk ligger jeg rett ut i sengen med et vondt bekken å nyter at jentene er i seng, mens Jørgen og Elise sitter å ser på Svampe Bob filmen i stua. Perfekt for Jørgen med ei som har lik film smak som han selv.. Jeg er iallefall glad jeg slipper å se den! hoho.
Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229