Jordmortime, og forberedelser.

Svangerskap nr 3
(bilde er fra helgen, men magen har nok ikke vokst så veldig mye siden det.)

Idag var det tid for jordmor time igjen.
Alt ser tipp topp ut med lillebror, magen vokser som den skal, blodtrykk er fint, og lillebror sin hjertelyd er fin. Jeg er 29+4 uker på vei, og det er kanskje nå tiden begynner å rase avgårde ?

De siste ukene har vi virkelig begynt å komme i orden og få ting på plass, det er så deilig! Man vet jo aldri når han bestemmer seg for å komme, og disse to andre har jo kommet litt termin (10 dager, og 3 uker før). Nå er det litt over 10 uker til termin, men jeg regner vel igrunn med at jeg ikke går fult 10 uker til med lillebror i magen.

Denne gangen skal jeg prøve å få pakket fødebag, og tenkte å ha den klar til uke 35. Med Aurora fikk jeg pakket den på vei ut døra, men når fødselen med Alina startet ble det jo ganske dramatisk, og jeg fikk ikke pakket noe før det gikk full fart med amublansen inn til sykehuset. Jeg fikk noen skift opp på sykehuset etterhvert, men jeg savnet nok noen flere klær- enda vi reiste hjem bare 12 timer etter fødsel ! Så selv om jeg ikke har noen planer om å være lenger enn nødvendig på sykehuset denne gangen heller, så skal det pakkes med en god del skift :)

Av utstyr så er jo den absolutt største tingen kommet på plass, nemlig ny bil. Jeg elsker S-max'en, den har så god plass, og er bare helt knall! Før helgen fikk vi jo den nye vognen også, Bugaboo Donkey- og jeg er hittil knallfornøyd der også.
Garderoben begynner å fylles opp. Planen er å kjøpe alt av klær frem til størrelse 68, og heller ønske oss de litt større størrelsene. Vi har jo svært lite klær fra jentene som kan brukes til lillebror (et par plagg kanskje), så vi har jo måtte kjøpe alt. Jeg trur vi har det aller meste fra Newbie kolleksjonen til Kappahl nå iallefall, haha. De har jo så mye fint ! :)

Kanskje jeg skulle prøvd å få sammen et utstyrs innlegg , om det er noe interesse for det? :)

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229