Julen nærmer seg

Blogg

Nå nyter jeg stillheten i huset, Aurora sover og Jørgen driver å skrur på en sånn lekebil ! (Gutter vil alltid være gutter)
Snart skal vi på Gulskogen, Aurora trenger vintersko, og badet trenger ny taklampe.
Er vel fullt med folk der i dag, elleville dager.

Nå er vinteren her også, og julen nærmer seg med stormskritt. Hørte noe om at det kom snø neste uke, grøsser litt ved tanken. Kroppen min merker iallefall at vinteren er her, igår klarte jeg verken å ta på jakken eller reise meg opp uten Jørgen sin hjelp. Helt kanon å være 18 år, og kropp som en 80 åring. Idag er jeg heldigvis noe bedre, en god dag ser det ut som :)

Julegavene er allerede under planleggning, og noen er også påbegynt. Når man har 10 barn å kjøpe julegaver til, pluss Aurora, foreldre og besteforeldre så blir det mange. Men så er jo julen så koselig også. I
år forstår nok Aurora noe mer av julen enn hun gjorde i fjord. Da var gavepapiret høydepunktet. Har vel en liten mistanke om at hun er like glad i julematen, om ikke mer, enn pakkene. For et matvrak vi har. Enda godt det er den veien, og ikke det at hun ikke spiser. Men så er jo foreldrene veldig glade i mat også. Godt vi har et sunt og variert kosthold, ellers hadde vi nok trilla hele gjengen.

Ønsker dere en fin helg ! Ikveld skal vi se på jubelumssendingen av Hotel Cæsar, jeg har vært stor fan helt siden jeg var 4. Vokst det litt av meg heldigvis, men må forsatt ha det med. Men sitter ikke lenger å ser episodene både når det sendes, og i reprise. Og om jeg går glipp av en, så blir det ikke krig fordet. Hehe. Jeg var ganske ille som liten, så ikke på barnetv jeg, men hotel cæsar.

(aurora forrige jul )

  • Blogg

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229