Når verden raser litt sammen ...

Blogg

Idag var det tid for eu kontroll av bilen min og det var ikke noe hyggelig affære....

Jeg regnet med det ble et par tusen å fikse den. Jeg viste det var et par småting som måtte utbedres før den kunne eu godkjennes. Men når jeg hentet bilen, og prisen for å reparere bilen var på 25 000 kr ble jeg rimelig paff ! På EU kontrollen for 2 år siden var prisen 30 000, så at det skulle være nesten like ille den gangen hadde jeg virkelig ikke forestilt meg. Bilen starter og går jo alltid. Itillegg var det uvisst hva den ene tingen som feilet bilen min var, så om de fant ut at det var det verste- ville det koste 10 000 oppå de 25 000! Shit !
Humøret mitt har ikke akkurat vært på topp idag, og jeg føler verden raser litt sammen. Det er jo bare en bil, men når sånne ting skjer er jeg ikke veldig flink til å holde motet oppe. Det var jo noe helt annet enn jeg hadde ventet meg, og jeg var jo så klar for å få den i orden slik at jeg kunne selge den og vi kunne kjøpe oss ny og større bil før lillebror kom... Æsj, og fysj. Teite bil!

Forhåpentligvis er det litt som Jørgen kan fikse også, så vi slipper betale hele beløpet for å få en "frisk" bil.Krysser fingrene for at Jørgen har litt oppløftende ord til meg når han kommer hjem fra jobb senere i kveld, ellers trur jeg jaggu jeg går å graver meg ned... neida.. eller joda.

Håper dere har hatt en litt (mye) bedre dag enn meg idag ! ♥

  • Blogg

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229