Ny uke, og sommerferie bestilt !

Blogg

Ny uke, nye muligheter !

Timeplanen er ganske full denne uken også. Kun en dag som foreløbig er uten planer.
Idag har jeg vært på babysang med Sander,og Alina har kost seg hos oldeforeldrene sine imens.Det var en veldig blid frøken jeg hentet etterpå. Hun kom løpende med verdens fineste glis, og ga meg en stor klem ♥ Føler meg veldig heldig når den lille frøkna blir så glad for å se meg etter knappe 2 timer uten mamman sin. Verdens beste følelse :)

Igår var vi på besøksrunde, og gikk en tur i Drammen. Koselig familiedag ♥


Nå har jeg nettopp bestilt sommerferien vår. Det blir 2 uker i Danmark denne sommeren med familien min, og jeg trur det blir veldig bra!
Jeg er usikker på om det bare blir meg og ungene som reiser enda, siden vi ikke vet hvordan det blir med Jørgen og jobb, men bra blir det nok uansett. Noe sydentur var i alle fall uaktuelt med tre så små. Vi tar Superspeed fra Larvik og over til Danmark, så ikke blir det lange reisetiden heller. Definitivt et stort pluss når man skal reise med barn. Jeg gleder meg ! :)

Nå skal jeg bruke resten av kvelden på babykos og forhåpentligvis litt strikking. Igår, når lillemann endelig sov litt, endte jeg med å sitte i flere timer med å løse en garntugge. Fy søren for noe kjipe greier. Etter flere timer med tukling endte jeg opp med å klippe opp hele greia isteden... Bortkastet tid ? Oh yes.
  • Blogg

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229