Om meg

Blogg

Mitt navn er Mia Charlotte Johnsen, og jeg er født 5.juni 1995.
Jeg er samboer med Jørgen som er 3 år eldre enn meg, og vi bor midt imellom Svelvik og Drammen i en leilighet på rundt 80 kvadrat. Jørgen går siste året på ingeniør studie,og jeg er for tiden i permisjon. Når jeg var 16 år fikk vi vårt første barn. Aurora ble født 7. mai 2012 etter et tøft svangerskap med Hypermesis (ekstrem svangerskapkvalme).

Etter hvert som Aurora ble eldre, ville vi gi henne søsken. Når Aurora var 2,5 år kom Alina til verden. Alina ble født 11. desember 2014 . Vi følte oss nå fornøyde med barn for en stund... Men kort tid etter Alina hadde kommet til verden viste testen positivt igjen ! Denne gangen både fullammet jeg og gikk på prevensjon, så det hele var veldig uventet. Bare 7 uker ble det mellom svangerskapene! (du kan lese den historien her). 31.oktober 2015 kom Sander til verden, og jeg ble 3 barnsmamma i en alder av 20 år!

På denne bloggen skriver jeg om hverdagen som ung mamma, og alt som hører til. Dere får et lite innblikk i vår hverdag, som igrunn er ganske så a4- sånn om man ser bort i fra alderen vår da...
<

  • Blogg

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229