Snart i mål !!!

Blogg

Det er bare helt utrolig... Det vi har ventet på i 3 år er bare uker unna!

Når Jørgen satt seg på skolebenken igjen for 3 år siden var jeg sikker på det kom til å føles ut som en evighet. 3 år er jo lenge! Aurora var veldig liten da, og når han var ferdig da kom Aurora til å være 4 år. Lille babyen vår, 4 år ! Og nå er vi der... Den lille babyen vår blir 4 år på lørdag, og Jørgen er nesten ferdig med skolen. Hvor i all verden ble de 3 årene av da ?!

På de årene han har gått på skole har vi rukket å utvide familien med to små til også, så vi har da vært ganske effektive!
Vet dere, han har vært så flink med skolen ! Han har ikke strøket i noe, hatt veldig gode karakterer og jobbet beinhard. Å gå på skole når man har tre små er ikke bare, bare. Verken for han, eller for meg som da har blitt stående med litt ekstra iforhold til unger og husarbeid. Det har vært lange dager og kvelder med skolearbeid, slitene hoder, og ikke så mye tid sammen som vi skulle ønske.

Nå er det nye utfordringer som står for tur. Når Jørgen startet på studie for 3 år siden, var det ikke noe problem å få jobb, men som dere sikkert vet er situasjonen en litt annen for ingeniører idag. Vi får bare krysse fingre og tær for at det dukker opp noe som er helt topp for han, det syntes jeg virkelig er fortjent nå ♥ Også begynner vi jo bli veldig klare for å utvide boforholdene våre litt ! 80 kvadrat for en familie på 5 (+ pus) er litt smått i lengden.

Til de som måtte lure, er det maskiningeniør han har utdannet seg som :)​

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229