SNØ

Blogg

Jeg trudde aldri jeg skulle si det her, men SÅÅÅ fantastisk det er med denne fine snøen.

Jeg har aldri vært noe glad i vinter og kulde.. Men når snøen er hvit, isen holder seg unna og tempraturen er grei, så er vinteren ganske super egentlig. Det er jo så mye barna kan finne på ute i snøen. Det å se hvordan barna koser seg i snøen, har virkelig forandret mitt syn på vinteren. Kanskje jeg ikke hadde vært like happy, om det var jeg som måtte måke den bort... Men det har jeg heldigvis en mann til ♥ haha.
<

Til helgen har Jørgen fri, så nå skal det bli godt med helg ! Jeg håper snøen holder seg, så vi får til litt aking, grilling av pølser og kos ♥

Men jeg må dele litt glad nyheter med dere idag også, eller ja, det er i alle fall glad nyheter for oss. De siste 3 kveldene har Sander sovnet 20.30 på kvelden, og det ser ut som han endelig er klar for litt rutiner, og tidligere kvelder ! Det er såååå deilig å få et par timer for seg selv før det er natta, og jeg har fått strikket hver eneste kveld (haha, de små gleder). Hurra! Nettene har derimot vært en utfordring med flere våkentimer, men det er nesten sånn at de timene på kvelden, faktisk er verdt det hele.

Nå skal jeg spise litt kveldsmat, og banke hardt i bordet, så jeg ikke øderlegger disse rolige kveldene.

Vi skrives mer i morgen ♥

  • Blogg

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229