Sommer og sol

Blogg

Igår hadde vi en super fin dag på landet, hos min søster, med familien.

Været har jo vært strålende hele helgen, så idag var vi ute med båten. Møtte svigers i holmsbu og spiste lunsj, og is. Deilig. Aurora storkoste seg, når det er noe som handler om mat, så er hun i sitt ess :) Lite matvrak.

Har forestten vært så tøff at jeg har takket JA til skoleplass i dag, selv om jeg ikke føler meg helt sikker på om det er det jeg vil. Men engang må jeg jo bli ferdig, og selv om det blir noen tøffe år, så vil jeg heller bli ferdig nå enn å vente til Jørgen er ferdig med sine 3 år. Så da er skole planen i august. Spennende :)
Forrige gang jeg startet på vgs sluttet jeg etter et par uker, fordi jeg var så dårlig hele tiden. Et par dager senere fant jeg ut at jeg var gravid. Og siden den dagen, har jeg angret som bare fy på at jeg skrev meg ut av skolen. Om jeg ikke hadde skrevet meg ut av skolen hadde jeg hatt rett på penger når Aurora kom til verden, men jeg mistet alle rettighetene når jeg skrev meg ut. Men det nytter ikke være etterpå klok ! :) Hadde nok uansett ikke fått fullført noe den gang, siden jeg lå på sykehus og var så utrolig dårlig hele svangerskapet.

Så nå starter nok et nytt kapittel i våres liv. Kun noen uker til barnehage start også. SKUMMELT. Forhåpentligvis får vi flyttet barnehage starten littegrann. Er ikke noe vits å ha henne i barnehage når jeg ikke starter på skole før i midten av august :)

  • Blogg

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229