Stjernetegn

Blogg

Her kan du se åssen stjernetegn barnet ditt blir født i (utifra termindatoen, om du er gravid) http://www.klikk.no/foreldre/tjenester/article716672.ece

Dette fikk jeg opp:

Sta tviler jeg ikke på at hun kommer til å bli iallfall, for det er vi begge to. Kan jo bli spennende og se om det som står om henne stemmer. Om hun i det hele tatt blir født i det stjernetegnet. Kommer hun 6 dager over termin blir hun Tvilling, og kommer hun 21 dager før blir hun Vær.

Håper hun ikke får like sterke meninger som jeg hadde som liten iallefall.
Trur ikke jeg var den letteste å ha med å gjøre. Jeg rømte fra barnehagen ( i sokkelesten) som 4 åring, fordi de sa jeg måtte ta på meg den "fæle" røde joggedressen, når jeg ville ha på meg kjole. Hoppet over gjerdet, og løp nedover jordet, men etter noen meter tråkket jeg i et jordvepsebor, og ble helt spist opp av veps. KARMA.
Hmm, håper det blir litt gener fra pappan der istede.

Har forestten hatt super koselig besøk av Michelle og Håkon idag, Håkon var så snill å reiste å kjøpte Mc Donalds mat til oss. Namnam :) Babis har aldri vært så aktiv før som idag heller, hun kan umurlig ha sovet noe gjennom dagen. Er så deilig med mye liv (helt til hun begynner å sparke meg i ribbeina, tenker jeg ), og så deilig å få den bekreftelsen på at alt var bra med henne på kontrollen idag. Nå ligger verdens fineste kjærste å sover ved siden av meg, så da skal jeg sove godt i natt jeg også.


God natt ! :)


  • Blogg

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229