Stor jente !

Blogg

Idag har jeg og jentene hatt besøk mens jørgen har jobbet. Min søster og min niese har vært her en tur. Så Aurora har storkoset seg med kusina si. Det er 1,5 år mellom de, men de leker så fint sammen. Sikkerlig bestevenner! Når de hadde lekt i mange timer og de skulle reise hjem, ville Aurora være med de hjem. Så hun endte faktisk opp med å bli med de hjem for å sove der. Lille jenta mi som har sovet borte så få ganger før, fantes ikke tvilende, for hun ville ikke være hjemme med mamma og pappan sin i kveld iallefall! Var en superstolt jente når hun vinket hade istad, og hun stod å trippet når vi satt over bilsete hennes. Når jeg ringte for å høre hvordan det gikk i kveld, fikk jeg streng beskjed av Aurora før jeg i det hele tatt rakk å si hei "-Jeg vil ikke hjem! "

Så er sikker på at hun storkoser seg med overnatting hos kusina si altså :) Så uvant å ikke ha henne hjemme, og det er jo så stille her med bare ei lita frøken.

Pakket og klar for overnatting

Vi har koset oss med litt kjærstetid i kveld. Spist biff, etterfulgt av is og jordbær til dessert ! Nam. Alina har sovet søtt k sengen sin siden klokken ni, og nå er det snart natta for oss også.

  • Blogg

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229