Syk Alina, og jordmor

Svangerskap nr 3

Alina måtte jo få en sykdomsrunde henne også, så i natt ble det lite søvn.
Hun hadde over 40 i feber og feberen var ikke lett å få ned. Det er ikke gøy når feberen er så høy hos disse små altså....
Alina har jo aldri vært syk før heller, og det gjorde vel det hele litt ekstra skummelt.
Almentilstanden hennes har vært ganske så god til tross for den høye feberen, hun hoster og er forkjølet, men ellers kvikk og fin.

Jeg er ikke helt i topp form jeg heller. Denne forkjørelsen henger virkelig igjen, og jeg har vel gått å hanglet i nærmere 3 uker nå, så nå syntes jeg det begynner å holde.

Idag har jeg vært hos jordmor. Lillebror ser ut til å ha det helt fint i magen, og hvem vet, kanskje det var min siste kontroll før han kommer ? Det er satt opp ny kontroll om to uker, men jeg har jo en liten følelse av at han kommer iløpet av neste helg og det hadde jo igrunn passet ganske fint også. Om han kommer da, er jo en annen sak- men det blir spennende å se. Han får ikke lov å komme noe før heller, for det er jo greit å ha rundet uke 37!.
Det er helt sprøtt at det kan være så nære ! Men det føles veldig godt at det nærmer seg slutten nå og at vi snart har han her! Jeg er sååå lei av å være gravid.

Når trur dere han kommer ? :)
Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229