Sykdom, sykdom, sykdom.

Blogg
Brød og pizzadeig til heving. Enderlig litt effiktivitet.

Har ikke stort med følser i bena i morgentimene, sliter med å stå oppreist og komme meg opp av sengen. Så blir som regel en treg start på dagen, hedigvis går somregel ting seg til litt utover dagen. Kan iallefll medele at jeg er dritt lei smerter og hemninger i hverdagen. Skulle ønske jeg hadde energi og helse til å være aktiv og klare det jeg vil. Noen dager er bedre, og jeg får gjort litt, men så får jeg somregel igjen dagen etterpå iform av sterke smerter. Men noen ganger er det greit å få igjen, og heller få gjort litt. Viktig for livskvaliteten og ikke bare mure seg inne. Jeg sliter med å kjøre bil, trur jeg må bytte ut bilen med en automat med cruise kontroll. Hehe. Håper det er noe behandlig som hjelper, første pri er å klare det daglige. Så får alt annent bare vente. Ting går greit nå som jeg er hjemme. Godt for Aurora å være i bhg på dagtid, så har jeg energi når hun kommer hjem. Og hun har blitt så glad i barnehagen, barna og de ansatte, varmer et mamma hjerte <>

I morgen skal jeg iallfall prøve få tatt meg en tur for å kjøpe ny seng til Aurora, og kanskje det blir en kino tur med Jørgen en kveld denne uken.
Nok sykdomssnakk for idag, nå skal jeg reise å hente Aurora i barnehagen veldig snart. Gleder meg like mye til å få henne hjem, hver eneste dag.
Ha en fin tirsdag <>

  • Blogg

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229