Utstyrslisten til lillebror !

Barneutstyr

Jeg tenkte jeg skulle dele utstyrslisten min med dere. Når man venter baby er det jo mye man trenger i hus. Vi har jo endel fra før, men samtidig ble disse to siste så tette at enkelte ting trenger vi dobbelt opp av. Nå som det er barn nummer 3 føler jeg i det minste at jeg har funnet ut hva jeg syntes er et "must" til baby, og hva som kanskje er litt mer unødvendig eller ikke blir brukt.

Har kjøpt:
♥Klær
♥Vogn (Bugaboo Donkey som kan brukes som både søskenvogn og enkeltvogn)
♥Smokker
♥Innsektsnett
♥Sprinkelseng og madrass
♥Laken
♥Sengesett (har vi fått)
♥Større bil (kanskje ikke noe som er veldig vanlig å ha på utstyrslisten, men når man får 3 barn på på 3 år blir det jaggu det )

Litt klær har det blitt i de minste størrelsene, selv om vi enda mangler litt til som må kjøpes inn før lillebror kommer. Det er ganske mye som må kjøpes inn når man ikke har noe guttetøy fra før. Det aller meste er kjøpt på Kappahl, de har jo så mye fint barnetøy til en grei penge. Syntes ikke utvalget til gutt er så halv galt heller altså, og jeg koser meg med å kjøpe inn guttetøy til lillebror. Det er jo litt stas med litt annent enn bare rosa og kjoler etter å ha shoppet til disse jentene en stund.

Har fra tidligere:
♥ Stokke new born seat
♥Sengekant
♥Vippestol
♥Stellebord
♥Gulpekluter
♥Brystpumpe
♥Vognpose
♥Stellekremer
♥Bæresele med nyfødtinnlegg
♥Moby Wrap (bæresjal)
Lekegrind
♥Tepper
♥Bilstol
♥Stelleveske
♥Ammepute
Ammeinnlegg i ull og bambus

Ida ising stelleveske.

Hjemmestrikket nøstebarnteppe ♥

Må kjøpe:
♥Dundyne
♥Bilstolpose
♥Stokke tripp trapp stol
♥Litt mer klær
♥Beskyttelse til håndtaket og bumperene på Bugaboo vognen


Har lyst på
♥ En stelleveske til. Jeg er veldig glad i Ida Ising stellevesken vår (som jeg har skrevet om her), og den er så kjekk på tur. Men når man skal ut med 2 små er det nok en fordel med en veske man bare kan dytte ting ned i itillegg.
Amme bh'er. Tidligere har jeg bare brukt vanlige bh'er siden jeg ikke har funnet noen ordentlig gode amme bh'er, men denne gangen lurer jeg på om jeg skal gi det en sjanse til.
Ny ammepute. Ammeputen jeg har nå er helt genial å sove med mellom beina for å avlaste bekkenet, men det den egentlig er til, nemlig ammingen, syntes jeg ikke den er like god ti
Ny lekegrind. Den vi har er gammel, sliten og umalt, og jeg ser for meg at jobben med å male den kanskje ikke blir verdt jobben om man finner en ferdig malt til en grei penge. Ny lekegrind er overhodet ikke noe som er høyt prioritert, men om vi kommer over noe til en grei penge skal det vurderes :)


#barneutstyr #utstyrsguide #mammablogg #gravidblogg

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229