Vår helg ♥

Blogg

Denne helgen har gått unna!

Igår var vi en liten tur på julemarked- men det ble ikke så lange turen da været ikke spilte helt på lag med oss. Så vi endte opp med å varme oss foran peisen hos Jørgen sine besteforeldre isteden,- helt greit for denne gravide kroppen. Å når kvelden kom ble Aurora passet av mine foreldre, og vi reiste på Top Gear Live på Telenor Arenea ! Deilig med litt kjærstetid altså, og jeg trur min kjære var veldig fornøyd med å få sett Top Gear showet :)

Idag har Aurora og jeg pyntet til jul, spist pepperkaker og hørt på julemusikk, mens Jørgen stakkar- han har sittet på kjøkkenet å lest til eksamen. Vi fikk oss heldivis en liten tur på julegrantenning sammen idag- så da fikk han koblet av litt og vi fikk litt tid sammen alle mann.

I morgen er det nok en gang klart for kontroll på sykehuset, og jeg merker det er mer spennende nå som det er så nære termin. Jeg blir bare mer og mer nervøs for at noe skal gå galt nå på slutten. Har hun vokst ? Er hun alt for liten? Er gjennomstrømningen i navlesnoren god og får hun den næringen hun skal ha ?

Bilder fra helgen ♥
<

  • Blogg

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229